مدیر نوکیا در ایران: آیندهی خدمات ارزش افزوده به میزان توسعهی زیرساختها بستگی دارد
متن خبر
مدیرکل نوکیا در ایران، گفت: خدمات ارزش افزودهی تلفن همراه کاملاً با تصویر آینده از اکوسیستم موبایل و توسعهی آن در کشور مرتبط است.
به گزارش سیتنا، "فروهر فروتن" در رابطه با آیندهی خدمات ارزش افزوده تلفن همراه در ایران، اظهار داشت: با در نظر گرفتن ضریب نفوذ فعلی و تقاضای موجود و رشد آن، همچنین افزایش اپراتورهای فعال در ایران توأم با شبکههای نسل جدید، مسلماً میتوان تصویر امیدوار کنندهای از خدمات ارزش افزوده در این حوزه ارایه داد.
وی ادامه داد: آیندهی خدمات ارزش افزودهی تلفن همراه در ایران بستگی به میزان توسعهی زیرساختهای مورد نیاز و همچنین ایجاد ساز و کارهایی برای درگیر شدن هرچه بیشتر بازیگران بالقوهای مانند اپراتورها، بانک ها و کسب و کارهای دیگر دارد.
نوکیا با حمایت از کنفرانس خدمات ارزش افزوده برای دومین سال متوالی، پلتفرمهای بومیِ پیادهسازی شده در ایران را معرفی کرد. این پلتفرمها تحت عناوین پورتال نرمافزارها، وبلاگ گفتوگوی نوکیا، خبرنامه نوکیا، توسعه نقشههای نوکیا برای شهرهای ایران و افزایش تعداد مراکز خدمات (Care Centers) هستند. از دیگر اهداف نوکیا در کنفرانس ارزش افزوده، آغاز همکاری با سهامداران مختلف نظیر اپراتورها و برنامهنویسان برای توسعه و ترویج اکوسیستم بود.
معرفی نفرات برتر مسابقهی برنامهنویسی و طراحی نرمافزار برای نوکیا
گفتنی است در این کنفرانس جوایز برنامهنویسی و طراحی نرمافزار برای پلتفرمهای نوکیا به نفرات برتر مسابقهی نوکیا اهدا شد که سمیه باقربیگی از شرکت گیتی افروز تابان (گاتا) با طراحی برنامهی کاربردی “تبدیل متن به گفتار فارسی رسا” برای پلتفرم سیمبین که بر روی گوشیهای سیمبین ۳ و بالاتر قابل اجراست به عنوان نفر اول شناخته شد و جایزهی ۵ میلیون تومانی را از آن خود کرد. برنامهی “تبدیل متن به گفتار فارسی رسا” سابقا در جشنوارهی رسانههای دیجیتال به عنوان خلاقانهترین اثر برنده تندیس زرین شده بود و از بیست و چهارمین جشنواره بین المللی خوارزمی تقدیرنامه دریافت کرده است.
همچنین رضا بخشی از مخابرات خراسان رضوی نیز به عنوان دومین برنده صاحب یک گوشی نوکیا N9 شد. بخشی برنامه کاربردی “تاکسیمتر برای گوشی نوکیا مدل ۵۸۰۰″ را طراحی کرد. این برنامه از قابلیتهای تاکسیمتر، عملکرد مسافر به صورت تکی، دربستی و آژانسی برخوردار است.
و جایزهی نفر سوم یک گوشی نوکیا N8 بود که به شهاب شمس اهدا شد. شمس برنامهی کاربردی “کنترل قفلهای امنیتی با استفاده از تلفن همراه” را برای پلتفرم جاوا طراحی کرد. این نرمافزار که با استفاده از بلوتوث گوشیهای تلفن همراه به میکروکنترلرِ قفلها متصل میشود، امکان آن را دارد که به عنوانِ یک کلید عمل کرده و قفلِ درها را باز کند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید