کدخبر :171764 پرینت
26 آذر 1393 - 19:02

کدام میوه‌ها واکس می‌خورند؟

رییس اتحادیه میوه و سبزی فروشان گفت: واکس میوه به منظور ماندگاری بیشتر فقط برای نارنگی و پرتقال استفاده می‌شود و سیب نیازی به واکس زدن ندارد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، حسین مهاجران اظهار کرد: در حال حاضر از واکس برای پوست نارنگی و پرتقال استفاده می شود که منجر به بسته شدن روزنه‌های پوستی آن‌ها می‌شود و همین موضوع ماندگاری آن‌ها را افزایش می‌دهد.

وی در پاسخ به اینکه مدتی است بحث واکس روی سیب‌ مطرح شده و با توجه به اینکه عده ای سیب را با پوست استفاده می‌کنند شاید مشکل ساز باشد؟ گفت: واکس زدن به سیب ضرورتی ندارد چون این میوه 9 ماه بدون واکس می‌ماند. ولی در جایی مثل آمریکا معمولا سیب را زمانی که هنوز شیرین نشده از درخت می چینند و با گاز اتیلن رنگ آمیزی می‌کنند که با این کار ماندگاری آن‌ها را تا شش سال نیز تضمین می کنند.

مهاجران اظهار کرد: در ایران که سیب تا حدود سه ماه بعد از عید نوروز نیز ماندگاری دارد لذا نیازی به این کار نیست.

رییس اتحادیه میوه و سبزی فروشان تصریح کرد: واکس زدن سیب تاکنون گزارش نشده و تصور می‌کنم اخباری که در این مورد منتشر می‌شود با مقاصد خاصی است.

وی در پاسخ به اینکه با توجه به لطیف بودن پوست سیب سفید اگر از واکس در آن ها استفاده شود امکان بروز این واکس به داخل سیب وجود دارد؟ گفت: این موضوع باید بررسی شود چون تا به حال چنین موضوعی سابقه نداشته و با توجه به اینکه عده ای سیب را با پوست می خورند باید این موضوع توسط کارشناسان بهداشتی مورد بررسی قرار گیرد.

مهاجران گفت: در گذشته برای ماندگاری مرکبات آن‌ها را با کاغذ‌های آمریکایی وارداتی کاغذپیچ می‌کردند و در حال حاضر دیگر کاغذپیچ کردن به دلیل گرانی به صرفه نیست.

انتهای پیام

برچسب ها

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.