اعلام آمادگی وزارت ارتباطات برای ارائه خدمات رایگان به وبلاگهای قرآنی
معاون وزیر ارتباطات در آیین تجلیل از وبلاگهای برتر قرآنی، از آمادگی این وزارتخانه برای استفاده از همه امکانات در جهت ترویج فرهنگ ناب قرآنی خبر داد و گفت: برای وبلاگهای برتر قرآنی محیط خاص و دسترسی رایگان ایجاد میکنیم.
به گزارش سیتنا به نقل از خبرنگار فعالیتهای قرآنی خبرگزاری فارس، آیین اختتامیه و تجلیل از برترینهای رشته وبلاگنویسی طرح «قرآن کتاب زندگی» بعد از ظهر امروز با حضور نصرالله جهانگرد معاون وزیر ارتباطات و رئیس شورای فناوری اطلاعات و محمدحسین محمدزاده مدیر رادیو قرآن برگزار شد.
در این مراسم محمدزاده، گسترش فعالیتهای قرآنی در فضای مجازی را یکی از مأموریتهای مهم رادیو قرآن دانست و گفت: همانطور که پیامبران الهی پیامرسانی را از لسان اقوام و گروههای صورت میدادند اکنون هم نیاز است تا با استفاده از فضای مجازی برای ترویج فرهنگ قرآن بهره برد.
وی با اشاره به برگزاری طرح فراگیر رادیو قرآن طی 14 سال گفت: امسال پس از 14 دوره برگزاری طرح «قرآن کتاب زندگی» بخش وبلاگنگاری را طراحی کردیم که با استقبال خوبی مواجه شد.
سایت رادیو قرآن برترین سایت قرآنی است
وی با اشاره به برتری سایت رادیو قرآن نسبت به سایر سایتهای قرآنی گفت: بر اساس نظرسنجی ماه رمضان، سایت رادیو قرآن در بین سایتهای فعال قرآنی رتبه اول را کسب کرد، البته ما با ایدهآل فاصله داریم و باید برای رسیدن به آن تلاش کنیم.
محمدزاده از تجلیل برخی از اساتید ترتیلخوان قرآن کریم در این مراسم خبرداد و گفت: یکی از کارهای جدیدی که در ماه رمضان 1393 انجام شد پخش زنده ترتیلخوانی بود که این برنامه با تعامل با شورای عالی قرآن در مصلی امامخمینی(ره) برگزار و به صورت زنده از رادیو قرآن پخش شد و اساتیدی مانند «محمدحسین سبزعلی»، «محمدحسین سعیدیان»، «عباس امامجمعه»، «سعید طوسی» و «حمیدرضا احمدیوفا» در این برنامه به تلاوت قرآن پرداختند.
به گزارش سیتنا، جهانگرد معاون وزیر ارتباطات سخنران دیگر این مراسم بود که با اشاره به ضرورت تدبر در قرآن برای فهم آیات الهی گفت: هنگامی که قرآن کریم را باز میکنیم گویا این آیات تازه نازل شده و هر آنچه ما به آن نیاز داریم در قرآن بیان شده است. البته برای اینکه بتوانیم پیام قرآن را به خوبی بفهمیم باید در آن تدبر کنیم.
باید پیام قرآن در قالبهای جدید ارائه شود
وی با اشاره به ضرورت انتقال پیام قرآن در قالبهای جدید گفت: ما وظیفه داریم پیام الهی را به زبان و قالب جدید درآوریم تا مفاهیم آیات الهی به نسل جدید منتقل شود، من همین جا اعلام میکنم که ما آمادگی داریم تا هر امکاناتی را برای گسترش فرهنگ ناب قرآنی در اختیار شما بگذاریم، همچنین برای وبلاگهای برتر قرآنی محیط خاص و دسترسی رایگان ایجاد میکنیم.
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه باید همه شهروندان ایرانی روخوانی قرآن کریم را بدانند، گفت: باید کاری کنیم که هر شهروند ایرانی حداقل روخوانی قرآن را بلد باشد و ما آمادگی داریم تا با همکاری هم تلاوتها و برنامههای مختلف آموزشی را در قالبهای مختلف تنظیم و به عموم مردم ارائه کنیم.
ضرورت استفاده از نرمافزارهای مختلف برای آموزش قرآن
وی با اشاره به یکی از طرحهای کشور ایرلند گفت: در سفری که چندی پیش به ایرلند داشتم با صحنه جالبی مواجه شدم، دانشآموزان آنجا در اوقات فراغت مدام مشغول بازی با تلفن همراه و رد و بدل کردن پیامک بودند، این موضوع را از مسئولان جویا شدم و آنها در پاسخ به من گفتند: ما از ظرفیت تلفن همراه و نرمافزارهای آن برای آموزش بچهها استفاده میکنیم و برخی از نکات درسی را به صورت پیامکی برای آنها میفرستیم. لازم است ما هم از امکانات و نرمافزارهای مختلف در حوزه فضای مجازی برای آموزش قرآن کریم به نوجوانان و یا حتی عموم مردم استفاده کنیم.
به گزارش سیتنا، در پایان این مراسم از نفرات برتر رشته وبلاگنویسی طرح «قرآن کتاب زندگی» و ترتیلخوانان ماه مبارک رمضان تجلیل شد که اسامی آنها به شرح ذیل است؛
اسامی برترین ترتیلخوانان ماه رمضان
محمدحسین سبزعلی
محمدحسین سعیدیان
عباس امامجمعه
حمیدرضا احمدیوفا
برگزیدگان رشته وبلاگنویسی
احمدعلی رضانژاد
سجاد سحرخوان
علی صفتزاده
ندا حقانی شمامی
امیرمحسن سلطاناحمدی
نادر حقانی شمامی
وهاب خدابخشی
پگاه گنجعلی
امیرعباس سبحانی
هدیهالسادات صادق موسوی
به گزارش سیتنا، 336 اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده که 24 اثر به عنوان آثار برتر انتخاب و 10 اثر تجلیل شدند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید