ترفند کاهش هنگ ها و روان تر شدن گوشی هوشمند
ممکن است برای شما هم پیش آماده باشد که نتوانید عکس یا برنامهای را به دلیل پر بودن حافظه داخلی دستگاه دریافت و یا نصب کنید. درکنار این موضوع این امکان هم وجود دارد که دستگاه شما هنگ کند. اما برای خلاصی از این موضوع میتوان معادلات را کمی تغییر داد.هنگامی که برنامهای را روی سیستمعامل آندرویید نصب میکنید، بهطور پیشفرض حافظه داخلی دستگاه برای ذخیرهسازی انتخاب میشود.
به همین دلیل احتمال این وجود دارد که به هنگام نصب برنامههای جدید با مشکل فضای ذخیرهسازی مواجه شوید.اما سیستمعامل آندرویید این امکان را به شما میدهد تا کارتهای حافظه SD را بهعنوان گزینه پیشفرض برگزینید.در اینجا روشی را پیشنهاد میکنیم که بدون نیاز به روت سیستمعامل این کار را برایتان انجام میدهد. این روش در نسخههای ۲/۲ به بالا جواب میدهد و برای اعمال آن به ابزارAndroid Debug Bridge که در کیت توسعه آندرویید Android SDK گنجانده شده است، نیاز دارید.
در مرحله اول باید USB debugging را در گوشی آندروییدی خود فعال کنید. بدین منظور به بخش Settings رفته و گزینه Development را انتخاب کنید. در صفحه جدیدی که برایتان باز میشود، عبارت USB Debugging را لمس کنید.به این ترتیب از این پس قادر هستید تنظیمات آندرویید را از طریق رایانه دستکاری کنید. همچنین در صورتیکه نمیخواهید سیستم عامل در این وضعیت باقی بماند، پس از اتمام گامهایی که در ادامه میآید USB Debugging را به حالت اولیه برگردانید.
در این مرحله باید Android SDK را از سایت رسمی گوگل دریافت کرده و روی ویندوز نصب کنید. اگر سیستم شما از جاوا پشتیبانی نمیکند، قبل از نصب کیت توسعه آندرویید ابزار Java SDK را نصب کنید. منوی شروع ویندوز را باز کرده و با تایپ عبارت SDK Manager، کیت توسعه آندرویید را اجرا کنید. همانطور که گفته شد، برای تکمیل کار نیاز به ابزار ADB داریم؛ ADB بهطور پیشفرض در کیت آندرویید تعبیه نشده و به این ترتیب برای نصب آن باید از منوی Packet گزینه Android SDK Platform را انتخاب و دست آخر روی Install کلیک کنید. اکنون دستگاه آندروییدی خود را توسط USB به سیستم متصل کنید.
در ویندوز به مسیر C:\Program Files\Android\android-sdk\platform-tools بروید. کلید Shift را نگه داشته و با راستکلیک در جایی خالی از صفحه گزینه Open command window here را کلیک کنید. فرمان adb devices را وارد کنید تا نام دستگاه آندروییدی خود را در خروجی دستور ببینید. اکنون دستور adb shell pm setInstallLocation 2 را برای انتخاب حافظه SD، بهعنوان گزینه پیشفرض نصب وارد کنید.
برای بازگرداندن شرایط به حالت قبلی کافی است به جای عدد دو در دستور گفته شده عدد صفر را وارد کنید: adb shell pm setInstallLocation 0. از این پس میتوانید برنامههای دلخواه را از حافظه داخلی به حافظه SD منتقل کنید. البته توجه داشته باشید که بهتر است این کار را برای برنامههایی از قبیل لانچرها، ویجتها و یا پسزمینههای محرک انجام ندهید؛ چرا که این موارد همواره در وضعیت اجرا هستند و شما ممکن است به هر دلیل حافظه SD خود را خارج کنید.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید