رشد چشمگیر استفاده از گوشیهای هوشمند در سال 2012
استفاده از گوشیهای هوشمند برای اتصال به اینترنت از سال ۲۰۱۰ سیری کاملا صعودی در پیش گرفته و پیشبینی میشود در سال ۲۰۱۲ افزایش بیسابقهای داشته باشد، چون خرید یک گوشی هوشمند بهمراتب هزینه کمتری نسبت به خرید لپتاپ یا کامپیوترهای شخصی دارد و عده بیشتری از کاربران از عهده خرید آن برمیآیند.
به گزارش سیتنا به نقل از دویچهوله، در مسیر این توسعه پیش بینی میشود میزان دسترسی به دادهها از طریق اتصالات بیسیم اینترنتی هم افزایش یابد. این بدین معناست که تا پایان سال ۲۰۱۲ در آمریکا ۱۵۰ میلیون نفر یعنی بیش از نیمی از جمعیت این کشور تلفنهای همراه هوشمند خواهند داشت. در دیگر نقاط دنیا هم رشد چشمگیر گوشیهای هوشمند، فرایند پر کردن شکاف دیجیتال را تسریع خواهد کرد.
به اعتقاد بسیاری از تحلیلگران فناوری اطلاعات، تلفنهای همراه در سال 2012 بزرگترین تغییرات ممکن را در شیوههای ارتباط و حتی تجارت ساکنان کره زمین پدید خواهند آورد. ضریب نفوذ گوشیهای هوشمند، در شرایطی که بسیاری از نقاط جهان با رکود اقتصادی دست به گریبان است، در انگلیس از ۴۰ درصد به ۶۰ درصد رسیده و در بسیاری از کشورهای دیگر جهان هم رشد بیسابقهای داشته و خواهد داشت.
میزان خریدهایی که از طریق تلفنهمراه صورت گرفته در سال ۲۰۱۰ به ۲ میلیارد دلار و در سال ۲۰۱۱ به ۴ میلیارد دلار رسیده و پیشبینی میشود تا سال ۲۰۱۵ یکچهارم خریدهای آنلاین در سراسر جهان از طریق تلفنهای همراه انجام شود.
گذشته از اینها، با توجه به اینکه بسیاری از کاربران تلفنهمراه تمایلی به ارسال همه عکسها و ویدوئوهای ثبتشده با گوشیهای هوشمندشان به شبکههای اجتماعی نظیر فیسبوک و توییتر ندارند، پیشبینی میشود سیستمهای "ابری شخصی" (Personal Cloud) مانند سیستم "iCloud" کمپانی اپل نیز توجه کاربران بیشتری را جلب کنند.
با افزایش تعداد تجهیزات آنلاینی که هر کاربر در دست دارد، دیگر انطباق اطلاعات آنها از طریق کابل، در مقایسه با سینککردن بیسیم از طریق ابرهای شخصی، چندان منطقی به نظر نمیرسد. پیشبینی میشود قابلیت اتصال به اینترنت و دسترسی به دادههای دیجیتال ابرهای شخصی در سال ۲۰۱۲ حتی در تلویزیونها هم افزایش یابد.
ظریف بودن اکثر گوشیهای هوشمند آنها را شکننده هم میکند. کاربران آیفون و اندروید میدانند که گوشیهایی که در دست دارند، بسیار آسیبپذیرند و نیازمند مراقبت، چون بهسادگی با برخورد به زمین یا سطحی سخت، ممکن است بشکنند یا آسیب جدی ببینند.
به گزارش سیتنا (citna.ir)، در سال ۲۰۱۲ حتی ممکن است گوشیهای هوشمندی به بازار عرضه شوند که در برابر شکستن مقاوماند. مواد جدیدی از جنس پلیکربنات پلاستیک تولید شده که ۲۰ بار مقاومتر از مواد بهکار رفته در بدنه اکثر گوشیهای هوشمند امروزی است.
عرضه عمومی گوشیهای مقاوم در برابر ضربات و شکستگی احتمالا اشتیاق بسیاری از کاربران را برمیانگیزد. در سال ۲۰۱۲ شاهد تاثیر محسوس این تکنولوژی بر تبلتها هم خواهیم بود.
اما در این میان نمیتوان از رشد انفجاری گوشیهای هوشمند سخن گفت و به نبردی که در سطح ریزپردازندهها میان تولیدکنندگان در جریان است اشارهای نکرد. تولیدکنندگان پردازشگرهای تلفنهمراه در تلاشاند تا "CPU"های قدرتمندتری بسازند و از حجم آن بکاهند. در سال ۲۰۱۲ رقابت در این حوزه شدیدتر و جدیتر از همیشه خواهد بود.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید