صد سالگی یک سالاد محبوب
صد سالگی سالاد سزار؛ این سالاد محبوب اولین بار در کدام کشور تهیه شد؟
به گزارش سیتنا، از کافههای تهران گرفته تا منوی رستورانهای کوچک در پاریس و تراسهای رو به سواحل میامی در آمریکا، سالاد سزار توسط آشپزها به عنوان غذایی باب طبع برای مشتریان تهیه میشود.
این غذا برای اولین بار در رستورانی در کشور مکزیک ابداع شده است و ریشه آن به دهه ۱۹۲۰ و یک سرآشپز ایتالیایی به نام «سزار کاردینی» در تیخوانا مکزیک بازمیگردد.
مورخان محلی تاریخ تولد سالاد سزار را ۴ ژوئیه ۱۹۲۴ میدانند، زمانی که الکل در آمریکا ممنوع بود و بسیاری از شهروندان ایالات متحده برای جشن گرفتن روز استقلال و صرف مشروبات الکلی از مرز عبور کرده و به تیخوانا در مکزیک آمده بودند.
مطابق روایتها سرآشپز ایتالیایی در مواجهه با هجوم مشتریان و کمبود مواد اولیه، با عجله هر آنچه را که در دست داشت در ظرفهای چوبی ریخت و برای مشتریان برد.
طرز تهیه
برای تهیه سالاد سزار، ابتدا فیلههای مرغ را به یکی از روشهای گریل، آبپز، یا سوخاری آماده کرده و کنار میگذاریم. سپس سس سالاد را با مخلوط کردن سیر رنده شده، سس مایونز، سس خردل، پنیر پارمیزان، آب لیمو، نمک و فلفل تهیه و در یخچال قرار میدهیم. سیر را در روغن زیتون تفت داده، نان تست برش خورده را اضافه کرده و تفت میدهیم تا طعمدار و برشته شود. در نهایت، کاهو، نان تست برشته، و فیلههای مرغ را در ظرف سالاد مخلوط کرده، سس را اضافه میکنیم و با گردو، پنیر پارمیزان، زیتون، ذرت و گوجه گیلاسی تزیین میکنیم.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید