با اجرای دولت الکترونیک تا پایان برنامهی ششم، ۱۲.۵ درصد از مراجعات به دستگاهها کاهش مییابد
وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه در حوزه ارتباطات به استان مازندران به واسطه داشتن تعداد زیادی گردشگر به صورت ویژه توجه شده است، گفت: در تلاش هستیم تا زیرساخت های دولت الکترونیک را توسعه دهیم و تا پایان برنامه ششم توسعه ۱۲.۵ درصد از مراجعه مردم به دستگاه ها را کاهش دهیم.
به گزارش سیتنا، مهندس آذری جهرمی در ادامه سفر خود به استان مازندران در برنامه گفتوگوی ویژه خبری سیمای این استان حضور یافت و با اشاره به اینکه استان مازندران یکی از مقاصد مهم گردشگری است و در زمان هایی تا دو برابر جمعیت خود، گردشگر دارد، گفت: به همین دلیل به حوزه ارتباطات در این استان نگاه ویژه ای داریم.
وی افزود: پروژه هایی با اعتباری بیش از ۳۸۰ میلیارد تومان توسط دولت و بخش خصوصی برای توسعه ارتباطات در این استان آماده بهره برداری شده است.
وزیر ارتباطات با اشاره به مشکلات ارایه اینترنت پرسرعت خانگی با سیم مسی، گفت: نیاز مردم در این زمینه تغییر کرده است و با تغییراتی در برنامه تا پایان سال جاری ۲ میلیون پورت فیبرنوری واگذار کنیم که تاکنون واگذاری ۴۰۰ هزار پورت آن انجام شده است.
آذری جهرمی در بخش دیگری از سخنان خود به آماده سازی زیرساخت شبکه ملی اطلاعات اشاره کرد و گفت: با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات ترافیک داخلی در اینترنت به ۵۰ درصد میرسد و خدمات ویدیویی نیز تا ۱۴ برابر رشد داشته است.
وی با تاکید به اینکه با استفاده از دولت الکترونیک تا پایان برنامه ششم توسعه باید مراجعه مردم به دستگاه ها ۱۲.۵ درصد کاهش داشته باشد، افزود: زیر ساخت های دولت الکترونیک تکمیل و اپلیکیشن های آن آماده شده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه دولت الکترونیک دو موضوع فنی و فرآیندی دارد، تصریح کرد: در این حوزه باید فرآیند انجام کارها تغییر کند و دستگاه ها از حالت مستقل خارج شده و از طریق دولت الکترونیک به هم متصل شوند تا اهداف دولت الکترونیک محقق شود.
وی از انجام ۴ پروژه در حوزه دولت الکترونیک در سال ۹۷ خبر داد و افزود: ثبت گوشی های تلفن همراه یکی از این پروژه ها بود که به اجرا رسید و الان در مرحله نگهداری و راهبری است و پروژه سیماک که بخشی از آن در آیندهای نزدیک در این استان به بهره برداری خواهد رسید دومین پروژه در حوزه دولت الکترونیک است.
آذری جهرمی، تصریح کرد: الکترونیکی کردن خدمات سلامت یکی دیگر از این برنامه ها است و تامین اجتماعی در این زمینه اقدامات خوبی در این حوزه داشته است که با همکاری وزارت بهداشت و نیروهای مسلح تکمیل می شود.
وزیر ارتباطات درباره دستور رییس جمهور در زمینه اعلام دریافت کنندگان ارز ۴۲۰۰ تومانی، تاکید کرد: تمام اعضای کابینه برای اجرای دستور رییس جمهور تلاش می کنند، اما شاید ملاحظاتی در حوزه اجرایی وجود داشته باشد که تصمیم گیری را برای مدیران کمی سخت می کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در زمینه فعالیت پیام رسان های داخلی نیز گفت: کاربران پیام رسان های داخلی از ۱.۵ میلیون به ۷.۵ میلیون نفر افزایش داشته اند که رشد خیلی خوبی را نشان می دهد.
وی با اشاره به اینکه در ایران بین ۴۲ تا ۴۵ میلیون کاربر شبکه های اجتماعی در ایران وجود دارد، افزود: نباید پیام رسان های داخلی را با نمونه های مطرح آنها در دنیا مقایسه کرد. پیام رسان های داخلی با استفاده از خلاقیت و بهره گیری از فناوری بهتر در یک فضای رقابتی می توانند خدمات خود را توسعه دهند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید