CITNA RSS ۱۳۸۹/۰۵/۰۸ 30/07/2010 تعداد اخبار:۴۲۳۸ ساعت:۱۳:۳۲ فارسی | English
  
صفحه اصلی
  
عناوین کل اخبار
  
جامعه اطلاعاتی
  
فناوری اطلاعات
  
فناوری ارتباطات
  
زندگی دیجیتال
  
گزارش تصویری

انتخاب تاریخ آرشیو

جستجوی کلیدواژه
خبرگزاری ها
دانشگاه ها
روزنامه ها
ارسال خبر به سیتنا
تماس با سیتنا
آرشیو اخبار
جستجوی پیشرفته


نسخه چاپی ارسال خبر به دوستان
سیتنا
سرویس : فناوری اطلاعات
تاریخ: ۱۳۸۸/۱۲/۱۷
ساعت: ۱۱:۱۶
کد خبر: ۴۷۲۷


اولین کنگره فناوی اطلاعات و ارتباطات با رویکرد زیست شهروندان برگزار می شود
نخستین کنگره فناوری اطلاعات و ارتباطات با رویکرد زیست شهروندان خرداد ماه سال آینده برگزار خواهد شد .
به گزارش خبرنگار سیتنا انجمن کامپیوتر ایران با هماهنگی نهادهای اجرایی و سیاستگذاری کشور، با برگزاری این کنگره به صورت سالانه در صدد است فعالیت های این قلمرو را تجمیع نموده تا بستر مناسبی برای تبادل دانش به وجود آید.
از جمله اهداف این کنگره می توان به توسعه دانش بنیادی و مهارت های کاربردی صنعت فاوا در کشور اشاره کرد.
همچنین ایجاد فضای علمی و کارشناسانه برای مدیران کشور به منظور ارائه دستاوردها و نیازهای دستگاههای حکومتی در حوزه فاوا از اهداف این کنگره است.
برگزار کنندگان این کنگره در پاسخ به چرایی برگزاری معتقدند: سالانه حدود هفتاد نشست علمی در حوزه صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) در کشور برگزار می‌گردد که هر کدام در نوع خود از اهمیت و اعتبار نسبی برخوردار هستند .
در این میان به نظر می رسد لازم است فعالیت‌های پراکنده این کنگره ها به گونه‌ای مدیریت شود تا دستاوردهای آنها در یک کنگره سالانه ارائه و ضمن غنا بخشیدن به محتویات علمی این حرکت ارزشمند و اما متفرق و پرهزینه، نسبت به مستندسازی و مدیریت کردن منابع اطلاعات علمی نیز اقداماتی صورت گیرد.
یادآور می شود: این کنگره تلاش دارد موقعیت مناسب برای بخش خصوصی جهت ارایه قابلیت ها و ایجاد تعامل با بخش حاکمیتی فراهم آورد.
4727
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
عنوان : *
پیشنهاد :
* : ضروری