۱۳۸۹/۰۵/۰۸
30/07/2010
تعداد اخبار:۴۲۳۸
ساعت:۱۳:۳۰
فارسی
|
English
صفحه اصلی
عناوین کل اخبار
جامعه اطلاعاتی
فناوری اطلاعات
فناوری ارتباطات
زندگی دیجیتال
گزارش تصویری
انتخاب تاریخ آرشیو
جستجوی کلیدواژه
خبرگزاری ها
دانشگاه ها
روزنامه ها
ارسال خبر به سیتنا
تماس با سیتنا
آرشیو اخبار
جستجوی پیشرفته
نسخه چاپی
ارسال خبر به دوستان
سیتنا
سرویس : فناوری ارتباطات
تاریخ:
۱۳۸۸/۰۸/۲۴
ساعت:
۰۸:۵۳
کد خبر:
۴۶۲۶
مدیرعامل شرکت کارخانجات مخابراتی ایران :
افزایش واردات گوشی های قاچاق شرایط را برای فعالان قانونی محدودتر کرده است
افزایش گسترده گوشی های قاچاق در بازار تلفن همراه جایی برای فعالیت تولیدکنندگان و واردکنندگان قانونی این کالای ارتباطی باقی نگذاشته و شرایط را برای فعالان قانونی محدودتر کرده است.
مهندس محمد ابراهیم مطلع، مدیرعامل شرکت کارخانجات مخابراتی ایران در گفت و گو با خبرنگار سیتنا اظهار داشت: افزایش گسترده گوشی های قاچاق در بازار تلفن همراه جایی برای فعالیت تولیدکنندگان و واردکنندگان قانونی این کالای ارتباطی باقی نگذاشته و شرایط را برای فعالان قانونی محدودتر کرده است.
مطلع گستردگی قاچاق گوشی را مانع تولید مجدد گوشی های "آی تی ام سی " دانست و تاکید کرد: شرایط بازار برای تولید مجدد گوشی های آی تی ا م سی مناسب نیست .
مدیرعامل شرکت کارخانجات مخابراتی ایران همچنین تصریح کرد: استقبال مشتریان از گوشی های صاحب نام جهانی وتعرفه این کالای ارتباطی که منجر به در اختیار گرفنن بازار توسط قاچاقچیان شده است از جمله مواردی است که فعالیت برای تولیدکنندگان را محدود کرده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: تنها با بسترسازی های مناسب بازار تلفن همراه و برطرف شدن چالش های پیش رو می توان تولید خود را در زمینه گوشی تلفن همراه ادامه داد.
4626
نام فرستنده
:
پست الکترونیک
:
*
عنوان
:
*
پیشنهاد
:
*
:
ضروری
صفحه اصلی
|
عناوین کل اخبار
|
جامعه اطلاعاتی
|
فناوری اطلاعات
|
فناوری ارتباطات
|
زندگی دیجیتال
|
گزارش تصویری
استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع بلامانع است.