CITNA RSS ۱۳۸۹/۰۵/۰۸ 30/07/2010 تعداد اخبار:۴۲۳۸ ساعت:۱۳:۳۹ فارسی | English
  
صفحه اصلی
  
عناوین کل اخبار
  
جامعه اطلاعاتی
  
فناوری اطلاعات
  
فناوری ارتباطات
  
زندگی دیجیتال
  
گزارش تصویری

انتخاب تاریخ آرشیو

جستجوی کلیدواژه
خبرگزاری ها
دانشگاه ها
روزنامه ها
ارسال خبر به سیتنا
تماس با سیتنا
آرشیو اخبار
جستجوی پیشرفته


نسخه چاپی ارسال خبر به دوستان
سیتنا
سرویس : جامعه اطلاعاتی
تاریخ: ۱۳۸۷/۰۵/۰۵
ساعت: ۱۳:۵۰
کد خبر: ۳۸۴۱


اولین گام در جهت توسعه یادگیری الکترونیکی تولید محتواست
اولین گام در جهت توسعه یادگیری الکترونیکی تولید محتواست و مسوولان مربوطه باید با کمک و جذب سرمایه های بخش خصوصی تیمی را در خصوص تولید محتوا تشکیل دهند.
حسین کی نژاد کارشناس IT در گفت وگو با خبرنگار سیتنا، اظهارداشت: گرایش به سمت محتوا، شناخت ارزش محتوای الکترونیک و مراحل آن و بررسی راهکارهای دقیق تر ازجمله گام های موثر در زمینه یادگیری الکترونیکی است.
وی افزود: مسوولان مربوطه باید با کمک و جذب سرمایه های بخش خصوصی تیمی را در خصوص تولید محتوا که اولین گام در جهت توسعه یادگیری الکترونیک است تشکیل دهند تا توسط آن ها راهکار های مختلف در این زمینه ارائه شود.
کی نژاد خاطرنشان کرد: به دلیل فراهم نبودن زیر ساخت و پهنای باند لازم در زمینه یادگیری الکترونیکی استفاده از روش‌های آفلاین راهکار مناسبی جهت آغاز به کار در این زمینه است.
وی اظهار داشت: روش مذکور این امکان را فراهم می‌کند تا محتوا با ساختار چند رسانه‌ای و کاملاً تعاملی شکل بگیرد و سپس گزارشات به صورت آنلاین کنترل شود که در این صورت از اینترنت نیز استفاده مناسبی خواهد شد.

3841
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
عنوان : *
پیشنهاد :
* : ضروری