۱۳۸۹/۰۵/۰۸
30/07/2010
تعداد اخبار:۴۲۳۸
ساعت:۱۳:۱۹
فارسی
|
English
صفحه اصلی
عناوین کل اخبار
جامعه اطلاعاتی
فناوری اطلاعات
فناوری ارتباطات
زندگی دیجیتال
گزارش تصویری
انتخاب تاریخ آرشیو
جستجوی کلیدواژه
خبرگزاری ها
دانشگاه ها
روزنامه ها
ارسال خبر به سیتنا
تماس با سیتنا
آرشیو اخبار
جستجوی پیشرفته
نسخه چاپی
ارسال خبر به دوستان
سیتنا
سرویس : زندگی دیجیتال
تاریخ:
۱۳۸۷/۰۳/۰۲
ساعت:
۲۳:۱۲
کد خبر:
۳۶۵۳
یک کارشناس بانکداری الکترونیک:
فرهنگ مهم ترین مانع استقرار بانکداری الکترونیکی در کشور است
مهم ترین و عمده ترین مانع استقرار و توسعه بانکداری الکترونیکی در ایران فرهنگ مردم است
حمید آماده، کارشناس بانکداری الکترونیک و عضو هیات علمی دانشگاه در گفت و گو با خبرنگار سیتنا اظهار داشت: گسترش رقابت همراه با تحولات وسیع در عرصه تجارت ، کسب و کار ، بانکداری و توسعه مفاهیم جهانی شدن بسیاری از روش های سنتی انجام کارها را متحول و دگرگون ساخته و فضای رقابتی را در عرصه جهانی حاکم کرده است.
وی گفت:در چنین شرایطی تنها سازمان هایی به بقای خود ادامه می دهند که از مزیت رقابتی خاصی برخوردار باشند و خود را به پیشرفته ترین تکنولوژی اطلاعاتی و فنون اجرایی مجهز ساخته تا بتوانند پاسخگوی تحولات سریع محیط باشند.
این محقق حوزه بانکداری الکترونیک ادامه داد: سیستم بانکی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و با پیدایش مفاهیم نوین در بانکداری شیوه ارائه خدمات را به مشتریان در اقصی نقاط جهان دچار تحولات شگرفی کرده است.
وی با اشاره به شیوه های سنتی بانکداری در ایران و نارسایی بانکداری الکترونیک در کشور اظهار داشت": عمده موانع توسعه در بانکداری الکترونیک موانع فرهنگی و فنی است .
3653
نام فرستنده
:
پست الکترونیک
:
*
عنوان
:
*
پیشنهاد
:
*
:
ضروری
صفحه اصلی
|
عناوین کل اخبار
|
جامعه اطلاعاتی
|
فناوری اطلاعات
|
فناوری ارتباطات
|
زندگی دیجیتال
|
گزارش تصویری
استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع بلامانع است.